REFERENTIES

BEVLOGEN OP HET WERK

ONDER- & WERKNEMERS

Anneke: had de leukste baan in de wereld (mede-eigenaar van een dansschool) maar liep toch tegen een aantal zaken aan. Door veel vragen te stellen en tools te geven om meer rust te krijgen heeft ze de overstap gemaakt naar een inspirerende werkomgeving met kinderen en kan daar al haar ondernemerscapaciteiten inzetten. “Ik ben dankbaar voor alles wat er is gebeurd en dat je mij zo fijn hebt ondersteund, ik ben zo opgelucht!”

Tanja: kwam vanuit een langdurig ziekteproces terug in de apotheek. Aan de balie staan was niet meer gewenst, samen met haar hebben we gekeken wat ze wél kon. Met een aantal coachingssessies on-the-job heeft ze zich het kwaliteitssysteem en -denken eigen gemaakt en weer vertrouwen gekregen in zichzelf.

Janine: een aantal inspirerende gesprekken hebben geleid tot meer inzicht en meer vertrouwen in zichzelf. Daardoor durfde ze ook de stap te nemen om haar bevlogen professie van yogadocente elders uit te gaan oefenen, bij een wel bij haar passende yogastudio. “Deze stap te nemen voelt als een opluchting, ik merk dat er weer creativiteit is en dat ik volop ideeën heb om uit te werken.”

Diana: heeft de switch gemaakt van apotheekorganisatie en werd in het diepe gegooid om het kwaliteitssysteem te ondersteunen. In een aantal coachingsessies on-the-job heeft ze zich in rap tempo ingewerkt en begint het kwaliteitsdenken steeds leuker te vinden. Inmiddels ook de eerste ‘eigen’ externe audit helemaal begeleid. Een bevlogen apothekersassistente/kwaliteitsfunctionaris die ook anderen weer kan inspireren.

TEAMS

Apotheekteam: een teamsessie over personeelszaken. Introductie van een personeelshandboek. Brainstormen, ideeën ophalen, luisteren en samenwerken.

Apotheekteam: een teamsessie over tips en tops in de organisatie. Luisteren, ideeen ophalen en samen werken aan een betere werksfeer, meer bevlogenheid bij jezelf en op de werkvloer.

SUPPORT

MANAGEMENT

Samenwerkende Apotheken Sliedrecht. Organisatie ondersteuning aan management/apothekers en teamsupport.

Aanbestedingstrajecten voor farmaceutische dienstverlening. Van voorbereiding tot verzending van de documenten. Wat er aan informatie is gebruiken, meedenken met nieuwe documenten en ervoor zorgen dat het goed leest en aantrekkelijk uit ziet.

TOP Instellingsapotheek. Coördineren werkgroepen, bestuur-support voor organisatorische en communicatieve werkzaamheden.

BESTUUR

BPOA: Bestuur-support & secretariaat. Contactpersoon voor leden.

Medisch Centrum in Sliedrecht: Bestuur-support

WORKSHOP & TRAINING

WORKSHOP

Intercruises Amsterdam: Consensus workshop (ToP) over innovatie met de focusvraag: met welke innovatieve producten kunnen we onze klant verrassen? “As it is a step by step method, it feels natural and not forced. This results in a more open mind which brings better ideas”.

Loopbaancoaches Noord-Brabant: een yin-yoga workshop over zelfcompassie. Als je kunt ademen kun je meedoen, en dus deed iedereen de oefeningen mee en werd het een bijzondere middag.

Apotheekteam: voor een nieuw te openen 3e locatie een ‘brandstorm-sessie’ gedaan in samenwerking met Wander. Om informatie en inspiratie op te halen rondom de profilering van de nieuwe apotheeklocatie.

Apothekersgroep: Consensus workshop (ToP) over nieuw op te zetten vereniging met de focusvraag: Hoe krijgen wij erkenning en waardering voor onze specialisatie bij zorgorganisaties?

IN-COMPANY-TRAINING

Bijenkorf. Een workshop over vitaliteit met een yin yoga stretch op de mat.

“Ze is de olie in de motor, die ervoor zorgde dat het proces doorging, met respect voor iedereen die erbij betrokken was. Bovendien is de bereikbaarheid optimaal en wordt efficiënt werken echt in de praktijk gebracht. Eigenlijk is ze de ideale rechterhand…” “Het was een vliegende start.” De ideale adviseur. Prima sparring-partner. Daadkrachtig. Een partner waar je op kunt bouwen. Goede en zeer prettige samenwerking.